Управлявай Ферма

Фермерски игри, които се занимават с вашите създания, добиви и устройства, са едни от най-новите луди онлайн. В момента с нашите енергизиращи игри, вие ще имате възможност да се включите и да стартирате свой собствен чифлик! Разбирайте пъзели, докато засаждате семена, развивате добивите и апелирате към Бог за страхотно време, за да успеете. Бийте се с вредителите, които се опитват да унищожат реколтата ви и се борят със съседите си ранчо. В част от нашите трудности ще имате възможността да превърнете своята продукция в продукция и да я продавате на различни пазари и дори да преместите бизнеса си в келтски град и да започнете собствена администрация в Европа.

За по-малък обхват можете да размотавате, докато отглеждате или отглеждате медоносните пчели в нашите ранчо игри. Децата на всяка възраст ще се забавляват с забавни герои и асортимент от преживявания. Разработете био продукти, засадете зеленчуци и закупете машини за събиране, които наистина можете да шофирате! В част от трудностите дори можете да поемете работата на пилета, заобикалящи ранчото и снасящи яйца. В случай, че обичате говеда, изберете някоя от нашите ранчо игри с млечни животни, в която ще се опитате да източите всички крави навреме, преди да е свършило времето!

Contact

If you have any problems you wish to report or you simply have a question, feel free to contact us at info[at]igrifree.com