Супер Марио

Играйте страхотна пергаментна активност или скачайте, състезавайте се, плувайте и дори летете през различните трудности в света на Марио. Има обезпечени множество видове - от страхотната организация до гатанките. Всички игри с Марио включват във всеки случай една страхотна сцена на компютърни игри, а някои с допълнителна. Играйте в организацията на един от най-известните придружители на компютърни игри на светеца, например, Луиджи, Йоши или Принцеса Праскова. В случай, че търсите допълнителни трудности, огромният брой от тях ще ви позволи да се биете с Баузър или с различни противници!

Простата активност и бързото обучение са незаменима част от всички игри на Марио. Често просто ще го управлявате с клавишите на болта на конзолата. Ще имате възможност да бягате, да скачате и да премествате своя герой чрез асортимент от естествени релефи само с четири клавиша. За някои различни трудности с Марио, ще имате възможност да използвате мишката за пълен контрол, като изследвате екрана и изпълнявате каскади, като щракнете върху. Независимо от редовните вълнения от N64, няколко игри включват допълнителни алтернативи, например каране на голф или груб терен с крайцери. В тематични игри с голф, можете да удряте топките за голф, като ги управлявате по канали или заобикаляте препятствия като гъби. За груби теренни игри ще изпробвате способностите си в движение на състоянието на мелницата Nintendo 64.

Contact

If you have any problems you wish to report or you simply have a question, feel free to contact us at info[at]igrifree.com