Игри За Двама

Няма нищо по-енергично от това да покажете предизвикателство за компютърни игри наблизо в страната. Нашите игри за двама от широка гама от изключителни, екстремни дуели. Изберете предпочитаните от вас действия и битка в полетата по целия свят! Можете да се биете, да спорите и да се опитвате да включвате нови записи. Всяка игра е предназначена за двама играчи на един компютър. Покажете най-близкия си другар и можете да спечелите!

Игри за двама, за които можете да говорите за всякакви намерения и цели от всякакъв вид. Вие и вашият другар можете да се състезавате във футболни мачове, хокей, боулинг и топка. В случай, че обичате да представяте, можете да играете снукър. Асортиментът ни допълнително използва персонализирани предварително пакетирани игри, например шах и шашки. Всяко преживяване включва просто управление до асо. Вземете конзолата заедно със спътника си и можете да включите всяко въведение! При изключен шанс, който не предполагате, можете да подкопаете другарите си надолу, като стиснете улова му!

Contact

If you have any problems you wish to report or you simply have a question, feel free to contact us at info[at]igrifree.com