Игри С Стрелба

Скъпите конзоли за компютърни игри в никакъв случай не са единствената алтернатива за снимане на мачове. Нашият асортимент предлага безплатни съвпадения с компютър за стрелба. Играйте и стреляйте при различни обстоятелства, изкачвайки нивата и преодолявайки всички противници по пътя. Бъдете авангарден професионален убиец с ултратоково оръжие или се върнете навреме и помнете сцените на Doom. В нашите затруднения със стрелбата можете да бъдете самотен играч или да стреляте по боеприпаси като индивид от екип с много играчи - възможните резултати са огромни!

Нашите мачове за стрелба са ограничени от конзолата или мишката. В по-голямата част от тях разработката е завършена с клавишите WSAD, а фокусирането върху тях е с мишката. Стрелба с огнестрелно оръжие или задвижване на ракета е възможно с основно управление на мишката! Нашите трудности ще ви позволят да използвате изключителни оръжия, например да гоните пушки и да програмирате Uzi подводни огнестрелни оръжия. Изпълнете, хоп, пълзене и ударете целта си с мишката. Част от нивата включва в съответствие с life locates, които ви позволяват да снимате с невероятна точност.

Contact

If you have any problems you wish to report or you simply have a question, feel free to contact us at info[at]igrifree.com