Игри с ресторант

Пускането на закуска е забавно и тестване. Ще имате възможност да се справите с място за пица, бистро или множество различни видове заведения за хранене! Изберете какъв вид хранене можете да предложите, справете се с клиентите си и се примирете със значителен избор, който да накара бизнеса ви да процъфти. Колкото повече клиенти имате, толкова повече пари ще спечелите. Покажете вашите бизнес способности като притежател на най-добрата закуска в нашите кафенета игри! Намерете най-добрия персонал, настройте най-доброто хранене и стигнете до върха.

Нашите кафенета игри са уникални. С изключение на вероятността, че обичате бързи отговори, имайте сървър и обслужвайте клиенти на пакетирана закуска. Трудно ще си починете, докато обслужвате клиент след клиент и приемате заявки. Или отново, да бъдете зад работната зона и да играете нарочно, справяйки се с цялото кафене с възможности. Когато сте демонстрирали способностите си на различни нива, ще бъдете възнаградени със собственото си кафене!

Contact

If you have any problems you wish to report or you simply have a question, feel free to contact us at info[at]igrifree.com