Игри С Полицаи

Да бъдеш длъжностно лице по прилагане на закона понастоящем е възможно - чрез нашите игри с ченгета можеш да станеш като ченге, без да излизаш от дома си. Облечете изключителна защитна капачка, облечете непроницаема жилетка, грабнете огнестрелно оръжие и скочете в едно от нашите преживявания. Можете дори да шофирате превозно средство за игри или да летите с хеликоптер над рискови места. На нашите нива ще се сблъскате с дейности, пълни с трудности за ченгетата. Изберете предпочитаното от вас оръжие и сражението!

Истинските ченгета разполагат с асортимент от оръжие и хардуер. В нашите полицейски игри ще имате възможност да използвате и управлявате виртуални коли, пушки и това е само началото. Насочете се основно и стреляйте по противниците си или прихващайте и закопчайте закононарушители. В част от игрите ще имате възможност да преследвате нарушителите на закона, накрая да ги получите. По-младите играчи ще имат възможността да се сдобият с качулки или да бъдат по-заети на оживен градски пропуск.

 

Contact

If you have any problems you wish to report or you simply have a question, feel free to contact us at info[at]igrifree.com