Игри С Мотори

Нашите много крайцерски игри подчертават различни герои. Можете да решите да бъдете истински мотоциклетист и двойник или да опитате способностите си като пример Барт Симпсън или Патрик в сцените на Спондж Боб Квадратни панталони. Нашите игри, обогатени в Харли, включват асортимент от условия за езда, така че можете да карате по груба територия, в пустини, през почивните дни, дори на подпори и сметища! Има богат избор от различни видове и нюанси на крайцерите, достъпни, така че постоянно ще бъдете забележителни. С вероятността да обичате мотокрос, значителен брой наши дръзки игри включват аеробни наклони с висока височина, които ще ви изстрелят почти до небето!

Да превърнете Kawasaki в експерт е толкова просто, колкото да натискате улов на конзола. Карайте мотора си по изчистена улица или го ускорете по вертикални наклони с просто четирите закрепващи болта. С такъв прост метод за работа, вие в крайна сметка ще бъдете експерт в готовност или ще готвите асо ездач! С изключение на вероятността, че смятате, че пада на две колела, например задните или предните салто, са трудни за изпълнение, просто предайте теглото си с левия и десния болт, закопчан, когато играете нашите мотоциклетни игри, и стреляйте забележимо навсякъде като легендата в извънредното. спорт Травис Пастрана! Игрите за улично шофиране ви позволяват ефективно да контролирате велосипеда си и да изживеете добри времена.

Contact

If you have any problems you wish to report or you simply have a question, feel free to contact us at info[at]igrifree.com