Игри Friv

Огромният ни асортимент включва в себе си Friv кръгове от почти всяка класификация. Можете да продължите с невероятни начинания, да сражавате невъзмутими зверове и да разгадавате проблемни гатанки. Имаме цяла подредба на добре познати игри, включително Cover Orange, Laser Cannon и City Siege. Докато играете в оживения свят, вие ще се свържете с широк спектър от герои. Опит за победа във всички първи мачове и всяко продължение!

Нашите Friv игри са изключително разширяване на асортимента от активност и недоумяващи фенове. Подобрете стрелбата и хвърлянето на способности и се опитайте да спечелите в Raft Wars или King's Game. За недоумяващите сладки, можете да управлявате Wheely чрез сложни гатанки. Или от друга страна опит да се вкарат основните хора на земята в Адам и Ева! Сладките на науката ще обожават игри като Hungry Bacteria и Invention Suspension. При вероятността играта да е във Friv, в момента можете да я играете!

Contact

If you have any problems you wish to report or you simply have a question, feel free to contact us at info[at]igrifree.com